Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζόκερ: Στην Καρδίτσα το «χρυσό» δελτίο που κερδίζει πάνω από 900.000 ευρώ – Ρίσκαρε με σύστημα 40 ευρώ

Τζόκερ: Στην Καρδίτσα το «χρυσό» δελτίο που κερδίζει πάνω από 900.000 ευρώ – Ρίσκαρε με σύστημα 40 ευρώ

Το τζόκερ έλυσε τα οικονομικά προβλήματα ακόμα μίας οικογένειας και η Καρδίτσα ψάχνει στοιχεία για το άτομο που συνέτριψε το νόμο των πιθανοτήτων…

Είχε έμπνευση στην Καρδίτσα και η νύχτα που έζησε ήταν μαγική και ονειρεμένη. Αιτία το τζόκερ που έπιασε. Ήταν το μοναδικό που κερδίζει στην πρώτη κατηγορία, με μια ολόκληρη πόλη να ψάχνει στοιχεία για την ταυτότητα του νικητή. Η διαλογή έδειξε πως εκτός από το 5+1, στο ίδιο δελτίο βρέθηκαν και 19 επιτυχίες της δεύτερης κατηγορίας. Τα χρήματα που κερδίζει πλησιάζουν το 1.000.000 ευρώ.

Στο τυχερό πρακτορείο της κ. Ελισσάβετ Ντέλλα στην Καρδίτσα, όπου κατατέθηκε το δελτίο, ήδη από πολύ νωρίς είχαν αρχίσει τα τηλεφωνήματα για το ποιος ή ποια άφησε πίσω οριστικά τα οικονομικά προβλήματα. Όπως ανέφεραν εργαζόμενοι στο πρακτορείο το δελτίο ήταν ατομικό και όχι ομαδικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος είναι ο κάτοχός του.

Το «χρυσό» δελτίο του τζόκερ δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Ο κάτοχός του, συμπλήρωσε τους μαγικούς αριθμούς και έπεσε μέσα σε όλους. Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Τρίτη 17-01-2023 (αριθμός κλήρωσης 2546), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 4, 9, 13, 18, 27 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις