Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τζόκερ: Συνέτριψε στη Λάρισα το νόμο των πιθανοτήτων – Η νύχτα που έγινε πλούσιος με μόλις 2 ευρώ

Τζόκερ: Συνέτριψε στη Λάρισα το νόμο των πιθανοτήτων – Η νύχτα που έγινε πλούσιος με μόλις 2 ευρώ

Τζόκερ και τα κέρδη σε ακόμα μία κλήρωση γίνονται θέμα συζήτησης στη Λάρισα και όχι μόνο. Δύο ευρώ όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετά…

Τζόκερ και ακόμα ένας τραπεζικός λογαριασμός γεμίζει, με τον κάτοχό του, να κάνει… άλλου είδους όνειρα. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στη Λάρισα και ήταν το μόνο που κέρδισε στη δεύτερη κατηγορία. Έπιασε πεντάρι καθώς δεν είχε συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός «15» που θα έστελνε αυτόματα το δελτίο, στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας. Χθες υπήρξε νέο τζακ ποτ με αποτέλεσμα όλες οι συζητήσεις να επικεντρώνονται στον έναν και μοναδικό νικητή της δεύτερης κατηγορίας.

Ένας ή μία τυχερή χαμογελά πλατιά από το βράδυ της Κυριακής 8 Μαϊου μετά την κλήρωση του Τζόκερ, καθώς το ένα και μοναδικό 5άρι έπεσε στη Λάρισα. Κέρδισε 123.453,35 ευρώ, την στιγμή που ο τυχερός ή η τυχερή έπαιξε δελτίο αξίας μόλις 2 ευρώ. Ωστόσο αν πετύχαινε και το έκτο νούμερο, το “15” που ήταν ο μαγικός αριθμός του τζόκερ σήμερα θα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα κέρδιζε 5,6 εκατ. ευρώ. Το τυχερό πρακτορείο στη Λάρισα είναι του Ιωάννη Καραφέρια, στην οδό Γρ. Λαμπράκη 9.

Εξάλλου, 6.100.000 ευρώ μοιράζονται οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της που θα γίνει αύριο Τρίτη 10/5/2022 μετά το Τζακ-Ποτ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 2437ης κλήρωσης του Τζόκερ.

Στην δεύτερη κατηγορία, στα 5άρια βρέθηκε μία επιτυχία, η οποία κερδίζει το ποσό των 123.453,35 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής κλήρωσης ήταν οι εξής: 14, 33, 39, 42, 45 και τζόκερ ο αριθμός 15.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις