Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τζόκερ: Τα χαμόγελα των νικητών “πάγωσαν” λίγες ώρες μετά την κλήρωση! Η στιγμή της ψυχρολουσίας

δελτίο τζόκερ

Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ με το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση να ανεβαίνει στα 3.800.000 ευρώ τουλάχιστον…

Στην χθεσινή κλήρωση βρέθηκαν 6 επιτυχίες. Σε όλα τα δελτία δεν είχε συμπληρωθεί ο αριθμός 20, που ήταν ο μαγικός του τζόκερ. Αυτός που θα τους έστελνε στα 3.300.000 ευρώ της πρώτης κατηγορίας.

Οι χθεσινοί νικητές πάντως, έστω και έτσι, θα περίμεναν κάτι καλύτερο. Λίγες ώρες μετά την κλήρωση, από τη διαλογή του ΟΠΑΠ, έμαθαν το ποσό που είχαν κερδίσει. Αυτό είναι 10.580 ευρώ μείον τους φόρους. Τα δελτία κατατέθηκαν σε πρακτορεία της Πάρου, της Ξάνθης, της Ρόδου, δύο στην Κύπρο ενώ το τελευταίο παίχτηκε στο διαδίκτυο.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Τρίτη 25-08-2020 (αριθμός κλήρωσης 2172), οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 1,4,11,18,26,και τζόκερ ο αριθμός 20.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online 

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις