Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τζόκερ: Τι δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των τυχερών πρακτορείων ΟΠΑΠ – 11,5 εκατ. ευρώ του mega τζακ ποτ (pics)

δελτίο τζόκερ

Δύο τυχεροί παίκτες τίναξαν την μπάνκα του Τζόκερ στην κλήρωση της 4ης Μαΐου. Έπαιξαν από 6 στήλες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας και στην πόλη της Νάξου και κέρδισαν από 5.767.436,93 ευρώ.

Στα δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ που ανέδειξαν τους νέους εκατομμυριούχους του Τζόκερ επικρατεί ενθουσιασμός. Ο Βασίλειος Κληρονόμος, ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Νάξο με αριθμό 126035, κάνει λογοπαίγνιο με το όνομά του:

 

«Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη», δηλώνει χαριτολογώντας ο κ. Κληρονόμος και προσθέτει: «Έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα. Βοήθησε και το μεγάλο τζακ ποτ στο Τζόκερ. Τις τελευταίες ημέρες είχαμε πολύ κόσμο που ερχόταν να παίξει Τζόκερ, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Χθες, έφυγα από το κατάστημα στις 10:30 το βράδυ. Αφού επέστρεψα σπίτι, γύρω στα μεσάνυχτα μπήκα στη σελίδα του ΟΠΑΠ για να δω τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Μόλις διάβασα το όνομά μου στη λίστα των πρακτορείων που παίχτηκαν τα τυχερά δελτία, τους ξύπνησα όλους στο σπίτι, τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου», αναφέρει ο κ. Κληρονόμος.

Click4more: Τζόκερ – Έπαιξαν με πίστη και κέρδισαν από 5.700.000 ευρώ! Ενθουσιασμός και πλάκες σε Νάξο και Ηγουμενίτσα

Το κατάστημά του, που λειτουργεί από το 1988, έχει δώσει και στο παρελθόν μεγάλο έπαθλο στο ΤΖΟΚΕΡ, όπως σημειώνει: «Είχε βρεθεί ένα 5άρι στο κατάστημά μας και είχαμε δώσει, τότε, 55 εκατομμύρια δραχμές».

Τζόκερ: «Πρώτη φορά δίνουμε τόσο μεγάλο ποσό»

Για το πρακτορείο ΟΠΑΠ με αριθμό 123309, του Κωνσταντίνου Χριστόγλου στην Ηγουμενίτσα είναι το πρώτο χτύπημα της τύχης με τόσο μεγάλο ποσό. «Στο ΤΖΟΚΕΡ, είχαμε δύο – τρεις φορές στο παρελθόν 4+1 επιτυχίες, αλλά τόσο μεγάλο ποσό είναι η πρώτη φορά που δίνουμε», δηλώνει ο κ. Χριστόγλου.

Τα ευχάριστα νέα τα έμαθε δύο ώρες μετά την κλήρωση: «Με πήρε τηλέφωνο τα μεσάνυχτα ο υπεύθυνος ΟΠΑΠ της περιοχής μας και με ενημέρωσε ότι το τυχερό δελτίο παίχθηκε εδώ». Σύμφωνα με τον κ. Χριστόγλου, το Τζόκερ συνέβαλε στην τόνωση της κίνησης στο κατάστημά του. «Έχουμε επανέλθει στα κανονικά επίπεδα προ lockdown. Ειδικά για το Τζόκερ υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον από τους πελάτες μας, που έρχονταν εδώ για να καταθέσουν τα δελτία τους. Από πλευράς μας εφαρμόζουμε τα πρωτόκολλα υγιεινής για να μπορεί ο κόσμος να έρχεται με ασφάλεια να παίζει τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ», τονίζει ο κ. Χριστόγλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις