Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζόκερ: Το σύστημα των 27 ευρώ τον έστειλε ταμείο – Η νύχτα στη Νάουσα και οι στιγμές που δεν θα ξεχάσει

Τζόκερ: Το σύστημα των 27 ευρώ τον έστειλε ταμείο – Η νύχτα στη Νάουσα και οι στιγμές που δεν θα ξεχάσει

Το τζόκερ του έδωσε βαθιά οικονομική ανάσα. Το πρόσωπο στη χθεσινή κλήρωση, πόνταρε σε πρακτορείο στη Νάουσα και κέρδισε όλα τα χρήματα που μοιράζονταν στη δεύτερη κατηγορία…

Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του τζόκερ (αριθμός 2534) με ένα τυχερό δελτίο να κερδίζει τα 44.881 ευρώ, που μοιράζονταν στη δεύτερη κατηγορία. Ήταν το ένα και μοναδικό πεντάρι της κλήρωσης. Ένα δελτίο αξίας 27 ευρώ που κατατέθηκε σε πρακτορείο στη Νάουσα της Ημαθίας. Επρόκειτο για ένα τυποποιημένο σύστημα, οι αριθμοί του οποίου δεν συμπληρώθηκαν τυχαία από τη μηχανή του καταστήματος. Η έμπνευση της στιγμής είναι βέβαιο πως έφερε χαμόγελα σε ολόκληρη την οικογένεια, με τις συζητήσεις στην περιοχή, για την ταυτότητα του νικητή να δίνουν και να παίρνουν.

Ο τυχερός ή η τυχερή στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ έπιασε όλους τους αριθμούς εκτός από τον μαγικό του τζόκερ που ήταν το 9. Αν είχε πιάσει και αυτόν, θα είχε πάει αυτόματα στη μεγάλη «δεξαμενή» της πρώτης κατηγορίας που είχαν συγκεντρωθεί 1.142.000 ευρώ για τους νικητές. Μετά το νέο τζακ ποτ, τα χρήματα που περιμένουν τους νικητές του 5+1 στην επόμενη κλήρωση θα είναι τουλάχιστον 1.400.000 ευρώ.

Για την ιστορία στην κλήρωση τζόκερ την Τρίτη 20/12/2022  οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 8, 18, 22, 24, 42 και τζόκερ ο αριθμός 9.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις