Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το μνημόσυνο και τα δάκρυα από γονείς και φίλους – Ζωντάνεψαν οι μνήμες της υπόθεσης (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από epirus-tv
ΦΩΤΟ από epirus-tv

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το πρωί μνημόσυνο για τον 20χρονο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη…

στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Κατσικά. Η οικογένειας του, που ήρθε από την Κρήτη στα Ιωάννινα για να τελέσει το μνημόσυνο του αδικοχαμένου παιδιού της, ξανάζησε τις τραγικές ώρες της αναζήτησης του και του τραγικού του τέλους, τον περασμένο Μάρτιο.

Συγγενής του Βαγγέλη, εκ μέρους της οικογένειας ευχαρίστησε τους Γιαννιώτες, για την συμπαράσταση που έδειξαν στο πένθος τους. Η υπόθεση Γιακουμάκη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Η δικογραφία βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή.

Το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων ο Παντελής Κολόκας, Αντιδήμαρχος Παιδείας, ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος και ο συνήγορος της οικογένειας Γιακουμάκη Δημήτρης Μπούκας. Ο κ.Κολόκας στον σύντομο συγκινητικό του λόγο στο εσωτερικό του Ναού εξέφρασε την απόλυτη συμπαράσταση της γιαννιώτικης κοινωνίας στο πένθος της οικογένειας
υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως “Ο Βαγγέλης έγινε και θα είναι για πάντα δικό μας παιδί “

ΦΩΤΟ από epirus-tv

Υπενθυμίζεται πως ύστερα απο διαδοχικές καθυστερήσεις ξεκινά η κύρια ανάκριση με νέα ανακρίτρια να αναλαμβάνει να φωτίσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 20χρονου. “Σε κάθε περίπτωση, στόχος της οικογένειας είναι η ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που έχει ασκηθεί σε βάρος αγνώστων, να προσωποποιηθεί και οι δράστες να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης”είχε επισημάνει πριν απο λίγες μέρες ο συνήγορος της οικογένειας Γιακουμάκη, ποινικολόγος κ.Δημήτρης Μπούκας.”

Πηγή: epirus-tv

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε