Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαριές «καμπάνες» για τις εικόνες συνωστισμού σε κηδεία στον Βόλο (pics)

Βαριές «καμπάνες» για τις εικόνες συνωστισμού σε κηδεία στον Βόλο (pics)
Φωτογραφία video grab

Την παρέμβαση των αρχών προκάλεσαν οι απίστευτες εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν την Παρασκευή (11/12) σε κηδεία στον Βόλο. Πλήθος Ρομά, αγνοώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του θανόντος για να τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία. 

Σύμφωνα με το TheNewspaper, από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού καθώς οργάνωσαν τη μεταφορά του θανόντος από τα Τρίκαλα στο Κοιμητήριο του Βόλου, με πρότερη στάση στο πατρικό του όπου υπήρξε συνωστισμός. Σε βάρος των τριών ατόμων επιβλήθηκαν επίσης τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Υπενθυμίζεται ότι συγγενής του εκλιπόντος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο το συμβάν και το «ανέβασε» στα social media. Οι επίμαχες εικόνες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος σχολίων στο Tik Tok σχετικά με την τήρηση των μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας. 

Click4more: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε κηδεία στον Βόλο (pics)

Οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών – όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες – φορούν τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό (ειδικές φόρμες, γάντια και μάσκες). Ο κόσμος όμως έχει συγκεντρωθεί γύρω από τη νεκροφόρα και δεν τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

 Μάλιστα,  σύμφωνα με τον χρήστη του Tik Tok που βιντεοσκόπησε το περιστατικό και είναι συγγενής του θανόντος, ο άτυχος άνδρας φέρεται να έχασε τη ζωή του από κορονοϊό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις