Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βασίλης Καρράς: Η συγκλονιστική εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας – Οι ατάκες του, στην Κρήτη

Βασίλης Καρράς: Η συγκλονιστική εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας – Οι ατάκες του, στην Κρήτη

Ο Βασίλης Καρράς έδειξε σε όλους πως αντιλαμβάνεται τη δουλειά του. Πως βλέπει τους συνεργάτες που τον ακολουθούν και τον κόσμο που πληρώνει για να τον ακούσει…

Ο Βασίλης Καρράς πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής, εισήχθη λόγω αδιαθεσίας, κατά την διάρκεια της προχθεσινής του εμφάνισής σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Μαρτίου ο Βασίλης Καρράς ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκε ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δε θα τον “κρεμάσω”. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς και φαίνεται πως δεν τους άφησε περιθώρια.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και είχε άπειρο κέφι, ενώ έκανε εξαιρετική εμφάνιση μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και αφού απόλαυσε το φαγητό του σε γνωστό εστιατόριο της πόλης αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη, όπου είναι οι θεράποντες γιατροί του και θα συνεχιστεί εκεί η ιατρική του παρακολούθηση. Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Καρράς έχει προγραμματισμένη εμφάνιση το Σάββατο 2 Απριλίου και στα Χανιά. Δείτε το βίντεο του neakriti.gr, από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις