Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Βασιλικός: Τι τον «έπεισε» να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ – Το «καρφί» για Μητσοτάκη

Βασίλης Βασιλικός: Τι τον «έπεισε» να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ – Το «καρφί» για Μητσοτάκη

Τον λόγο που τον «έπεισε» να δεχτεί τη θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ο Βασίλης Βασιλικός.

«Είχα αγανακτήσει με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών» είπε ο Βασίλης Βασιλικός και πρόσθεσε «δεν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι (τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) να έχουν κάνει όλα αυτά μέσα σε 4,5 χρόνια και να υπάρχει αυτή η τεράστια διαφορά».

Σε άλλο σημείο τόνισε πως «με θυμώνει ότι πράγματα που είχαν δρομολογηθεί (σ.σ. από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) τα οικειοποιείται άλλος (σ.σ. η κυβέρνηση της ΝΔ)», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως η επίσπευση των εθνικών εκλογών ήταν καταλυτική, καθώς κατά τους τους τελευταίους μήνες της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να έχουν αποδώσει πολλές από τις πολιτικές που είχαν «χτιστεί» τα προηγούμενα χρόνια…

«Στα χέρια μας η πτώση του γόνου»

Ο Βασίλης Βασιλικός φάνηκε αισιόδοξος πως το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας… «Είναι στα χέρια μας η πτώση του γόνου» ήταν το σχόλιο με το οποίο ο «φωτογράφισε» τον Πρωθυπουργό ενώ πρόσθεσε: «Είμαι εναντίον των γόνων».

Σε ό,τι αφορά τον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Βασιλικός τον χαρακτήρισε χαρισματικό και αναφέρθηκε στο μοναδικό «αίτημα» προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – από τη στιγμή που δέχθηκε να μετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος – το οποίο δεν ήταν άλλο από το να προλογίσει τον κ. Τσίπρα κατά την προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του παγκόσμιου συγγραφέα, στην Καβάλα. Κάτι που ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε αναφέροντας και τους οικογενειακούς δεσμούς που συνδέουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με την συγκεκριμένη πόλη.

πηγή: larissanet

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις