Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βεντέτα στην Κρήτη! Σκότωσε τον ξάδελφο του για τα κτήματα! [pics]

Βεντέτα στην Κρήτη! Σκότωσε τον ξάδελφο του για τα κτήματα! [pics]

“Παγωμένη” είναι η Κρήτη μετά το άγριο έγκλημα που συνέβη σήμερα (09.04.2017). Δυο ξαδέλφια τσακώθηκαν και ο ένας πυροβόλησε και σκότωσε τον άλλον καθώς είχαν κτηματικές διαφορές. Ο δράστης αναζητείται ενώ ήδη έχει ξεκινήσει βεντέτα, με τους συγγενείς του θύματος να “διψάνε” για εκδίκηση. 

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν τα δύο ξαδέρφια ξεκίνησαν να τ6σακώνονται για τα κτήματα. Τα αίματα κάποια στιγμή άναψαν και ο 45χρονος δράστης πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος τον 24χρονο ξάδελφο του.

Λίγο αργότερα έγινε καπνός ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας των Ανωγείων με τους γιατρούς να κρίνουν την απαραίτητη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ωστόσο ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. 

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία ήδη έχει ξεκινήσει τις έρευνες ενώ ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες του τραυματισμού του νεαρού άνδρα αλλά και το πόσα άτομα εμπλέκονται στο συμβάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει σπεύσει στα Ανώγεια αλλά και στο Βενιζέλειο προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια ή πράξεις αντεκδίκησης.  Λίγη ώρα μετά το αιματηρό συμβάν πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομα από το περιβάλλον του θύματος προκάλεσαν επεισόδια έξω από το σπίτι του δράστη.

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Βενιζέλειο όπου έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί συγγενείς του θύματος και εκφράζονται φόβοι για νέα επεισόδια. 

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε