Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Βεργίνα: Η εκδρομή στο εκπληκτικό μουσείο είχε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή – Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών!

Βεργίνα: Η εκδρομή στο εκπληκτικό μουσείο είχε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή – Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών!

Οι μαθητές μπήκαν και ξεναγήθηκαν στο μουσείο της Βεργίνας. Μετά το τέλος της εκδρομής, οι εκπαιδευτικοί έβγαλαν ανακοίνωση…

Μαθητής του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου στις Σέρρες βρήκε χρήματα στον αρχαιολογικό χώρο στη Βεργίνα κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής τα οποία και αμέσως παρέδωσε στον Γυμνασιάρχη του σχολείου. Ο σύλλογος εκπαιδευτικών συγχαίρει το μαθητή της Α Γυμνασίου, και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ο σύλλογος των εκπαιδευτικών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου συγχαίρει το μαθητή της Α΄Γυμνασίου, Καπετάκη Νικόλαο, για την ευγενική και ηθική του πράξη να παραδώσει στο γυμνασιάρχη του εκπαιδευτηρίου, κύριο Αγάπιο Πουλιτσίδη, χρηματικό ποσό που βρήκε στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. Ο μαθητής μας, χωρίς δεύτερη σκέψη, παρέδωσε τα χρήματα, εκφράζοντας την αγωνία και το ενδιαφέρον του για όποιον τα είχε χάσει.

Πρόκειται για σπάνια στις μέρες μας ενέργεια, καθώς η χρηματοκρατούμενη εποχή μας παραδίδει άλλου τύπου « μαθήματα», αυτά της ιδιοτέλειας και του ατομικισμού. Εμείς, λοιπόν, οι εκπαιδευτικοί του τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι ένας έντιμος και με συνείδηση άνθρωπος!”

Πηγή: epiloges.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις