Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βέροια: Έφυγαν από την πόλη αλλά δεν απέφυγαν τις χειροπέδες – Τους έπιασαν με μισό κιλό κοκαϊνη [pics]

Βέροια: Έφυγαν από την πόλη αλλά δεν απέφυγαν τις χειροπέδες – Τους έπιασαν με μισό κιλό κοκαϊνη [pics]

Στα χέρια της αστυνομίας οι τρεις δράστες. Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνοι στην παράνομη συναλλαγή…

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν προχθές (2 Απριλίου 2019) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, 3 αλλοδαποί ηλικίας 24, 30 και 43 ετών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων των αστυνομικών, εντοπίστηκαν ο 24χρονος με τον 30χρονο τη στιγμή που παραλάμβαναν από τον 43χρονο μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 533 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα και σε έρευνες που ακολούθησαν σε 2 σπίτια που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης βάρους 130 γραμμαρίων, 2 μικροσυσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη βάρους 1,3 γραμμαρίων, 8 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και το χρηματικό ποσό των 24.180 ευρώ το οποίο ήταν επιμελώς κρυμμένο σε έπιπλο του σπιτιού.

Επιπλέον κατασχέθηκε και όχημα που χρησιμοποιούσε ο 43χρονος ως μέσο απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τους οποίους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις