Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βέροια: Έτρωγαν και έπιναν στα σπίτια που χτυπούσαν – Αποκαλύψεις για τη σπείρα των τριών (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από το seleo
ΦΩΤΟ από το seleo

Οι διαρρήκτες χτυπούσαν πάντα εξοχικά και όπως αποκαλύπτεται δεν έφευγαν γρήγορα από τα σπίτια…

Πέντε περιπτώσεις κλοπών σε εξοχικά σπίτια σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Αλβανών, ηλικίας 38, 33 και 25 ετών. Από τις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού έμπαιναν σε εξοχικές οικίες παραβιάζοντας τις πόρτες και αφαιρούσαν διάφορα τιμαλφή, συσκευές και άλλα αντικείμενα. Επίσης, κατά την παραμονή τους εντός των σπιτιών κατανάλωναν τρόφιμα και ποτά, ενώ διέθεταν τα κλοπιμαία έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των 2.175 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 4.800 λεκ Αλβανίας, το χρηματικό ποσό των 60 λιρών Αγγλίας,
μία κυνηγετική καραμπίνα που είχε αφαιρεθεί από την οικία ενός 71χρονου και 4 κινητά τηλέφωνα. Το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους κατόχους των.

Σε βάρος των ανωτέρω κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, ενώ η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε