Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βέροια: Πτώση θανάτου για γυναίκα από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Βέροια: Πτώση θανάτου για γυναίκα από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Ακαριαίος ο θάνατος της άτυχης γυναίκας στη Βέροια. Η πτώση της στο κενό, από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στάθηκε μοιραία για τη ζωή της…

Η πτώση της ηλικιωμένης γυναίακας στο κενό, συντάραξε το απόγευμα ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Βέροια. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, καλούνται να διαπιστώσουν αν πρόκειται για δυστύχημα ή για αυτοκτονία. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας φαίνεται πως έχει αποκλειστεί. Η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της, με πολλούς στη γειτονιά να σπεύδουν για βοήθεια. Ήταν όμως αργά.

Το σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου στο κέντρο της Βέροιας. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 με την κινητοποίηση των αρχών να είναι ταχύτατη. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, στο σημείο κατέφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, ο σταθμός του ΕΚΑΒ, αλλά και περιπολικό της Αστυνομίας, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις