Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βέροια: Βρέθηκε ο ταξιτζής που πήγε την 29χρονη στον Αλιάκμονα – Τι είπε στις Αρχές

Βέροια: Βρέθηκε ο ταξιτζής που πήγε την 29χρονη στον Αλιάκμονα – Τι είπε στις Αρχές

Ραγδαίες είναι και οι σημερινές (05.01.2023) εξελίξεις στη φρικτή υπόθεση της Βέροιας, όπου μια 29χρονη μητέρα κατηγορείται ότι έριξε το 11 μηνών μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Το μεσημέρι εντοπίστηκε και ο δεύτερος ταξιτζής που χρησιμοποίησε η γυναίκα στη διαδρομή προς το φράγμα του Αλιάκμονα, όπου έγινε η τραγωδία, με τον επαγγελματία οδηγό να οδηγείται για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας. Είναι αυτός που άφησε την ίδια στον τόπο του εγκλήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο ταξιτζής είπε στους αστυνομικούς ότι δεν παρατήρησε κάτι παράξενο κατά τη διάρκεια τη επίμαχης κούρσας. 

Τους εξήγησε ότι η 29χρονη δεν είπε κάτι και δεν έκανε κάτι που θα μπορούσε να του κινήσει σχετικές υποψίες και ότι το μόνο που έκανε ήταν να του ζητήσει να την πάει στον προορισμό της. 

Στον Κορυδαλλό ή στον Ελαιώνα θα οδηγηθεί η 29χρονη 

Εν τω μεταξύ, η 29χρονη θα παραμείνει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βέροιας για τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα (09.01.2023). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το επόμενο πράγμα που περιμένουν οι Αρχές είναι το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από τους ειδικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βέροιας. 

Μόλις πάρουν το επίσημο έγγραφο με τη γνωμάτευσή τους, θα αποφασίσουν πού θα μεταφερθεί η κατηγορούμενη. 

Εάν η γνωμάτευση αναφέρει ότι χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, τότε η 29χρονη θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, επειδή εκεί υπάρχει ψυχιατρική κλινική. 

Βέροια: Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του μωρού στην αγκαλιά της 29χρονης μητέρας του

Στην αντίθετη περίπτωση, θα μεταφερθεί στον Ελαιώνα, όπου δεν υπάρχει τέτοιου είδους κλινική. 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις