Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βέροια: Χειροπέδες σε ανήλικους ηλικίας από 14 έως 16 ετών για τέσσερις κλοπές και 13 απόπειρες

Βέροια: Χειροπέδες σε ανήλικους ηλικίας από 14 έως 16 ετών για τέσσερις κλοπές και 13 απόπειρες

Οι ανήλικοι στα χέρια αστυνομικών στη Βέροια, που αξιοποίησαν μια σειρά από πληροφορίες μετά τις κλοπές που σημειώθηκαν. Ήδη έχει συλληφθεί και ο πατέρας ενός εκ των δραστών…

Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων ηλικίας από 14 έως και 16 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας στη Βέροια, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Μικτής Ομάδας Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων της διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από τις 20 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου φέτος, διέπραξαν συνολικά τέσσερις κλοπές από σταθμευμένα οχήματα και αποπειράθηκαν άλλες 13 φορές να πράξουν το ίδιο.

Όπως διαπιστώθηκε, οι τέσσερις ανήλικοι αφαίρεσαν συνολικά κοσμήματα και αντικείμενα,αξίας πάνω από 1.400 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ και τρεις τραπεζικές κάρτες, σύμφωνα με τις δηλώσεις των παθόντων και όπως επισημαίνεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

Στο μεταξύ, συνελήφθη και ένας άνδρας, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άλλων δύο ενηλίκων, εκ των οποίων η μία γυναίκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις