Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία μπροστά από το «Αχίλλειον» που διαψεύδει κάθε σχέση με εμπλεκόμενα πρόσωπα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία μπροστά από το «Αχίλλειον» που διαψεύδει κάθε σχέση με εμπλεκόμενα πρόσωπα

Νέα διαμαρτυρία μπροστά από το καφέ μπαρ «Αχίλλειον» για τον καταγγελόμενο βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν έχουν καμία σχέση με πρόσωπα που εμπλέκονται την υπόθεση.

Παρόλα αυτά, αρκετοί ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν έξω από το «Αχίλλειον» για μία ακόμη φορά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την καταγγελία για βιασμό της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει το politic.gr.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα, ενώ κάποιοι απευθύνθηκαν υβριστικά απέναντι στα μέλη της επιχείρησης.

Δείτε σχετικό βίντεο του GRTimes.gr:

Υπενθυμίζεται ότι ένα εκ των εμπλεκόμενων προσώπων καταγγέλθηκε ως συνιδιοκτήτης του «Αχίλλειον», ωστόσο, σύμφωνα με την επιχείρηση, επρόκειτο για πρώην εργαζόμενο. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του καφέ μπαρ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό και τη θλίψη τους για τέτοιου είδους περιστατικά, για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Δείτε ξανά την ανακοίνωση:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις