Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Πανό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στον Λευκό Πύργο έφερε προσαγωγές

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη:  Πανό της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στον Λευκό Πύργο έφερε προσαγωγές

Στιγμές έντασης στη Θεσσαλονίκη και τον Λευκό Πύργο, για ένα πανό που ήθελαν να κρεμάσουν νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ…

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο, προκαλεί καθημερινά αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι υπήρξε ένταση στον Λευκό Πύργο, όταν ομάδα μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησε να κρεμάσει πανό στο μνημείο.

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για άτομα που ήθελαν να αναρτήσουν πανό στον Λευκό Πύργο. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησαν να μπουν μέσα στον Λευκό Πύργο ώστε να αναρτήσουν πανό για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

Με την ομάδα της Άμεσης Δράσης και της ΔΙΑΣ να παρεμβαίνουν αμφότερες και να τους περιορίζουν ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές και έγινε κατάσχεση του πανό. Επιπλέον, εκπρόσωπος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στο grtimes.gr πως «βρεθήκαμε στον Λευκό Πύργο για μια παράσταση διαμαρτυρίας, με σκοπό να ξεδιπλώσουμε ένα μεγάλο πανό ενάντια στα κυκλώματα μαστροπείας.»

Συμπλήρωσε «οι δυνάμεις της αστυνομίας ήρθαν με περισσή εκδικητικότητα να διακόψουν την παρέμβαση μας».Μάλιστα, στον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο είναι αναρτημένα διάφορα πανό της Πανελλήνιας Ομάδας Υγειονομικών αλλά και άλλων οργανώσεων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις