Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Ανέβηκαν έτσι στη μπάρα και προκάλεσαν εγκεφαλικά – Το θερμόμετρο ανέβηκε επικίνδυνα – video

Μύκονος: Ανέβηκαν έτσι στη μπάρα και προκάλεσαν εγκεφαλικά – Το θερμόμετρο ανέβηκε επικίνδυνα – video

Το κέφι και η διασκέδαση στη Μύκονο συνεχίζονται. Δύο εντυπωσιακές κοπέλες έκλεψαν την παράσταση…

Εβαλαν φωτιά στο Tropicana με τα καυτά κορμιά τους. Δύο Αμερικανίδες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Μύκονο, αναστάτωσαν το διάσημο beach club με τις σέξυ πόζες τους.

Φορώντας αποκαλυπτικά μαγιώ οι δύο φίλες ανέβηκαν στην μπάρα και άρχισαν να χορεύουν αισθησιακά και παιχνιδιάρικα στρέφοντας πάνω τους όλα τα βλέμματα. Από κοντά τους ήταν ο ένας και μοναδικός performer του Tropicana, o Ιταλός Sasa, ο οποίος όποτε χρειάστηκε… έβαλε το χεράκι του!

Τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά με τις δύο πρωταγωνίστριες να δείχνουν να το απολαμβάνουν. Το γλέντι και το κέφι κράτησαν ξανά μέχρι να ξημερώσει…

Τι κι αν τα Χριστούγεννα αργούν ακόμα. Η Lindsay Lohan τα έφερε πριν την ώρα τους, μέσα στο κατακαλόκαιρο! Η χολλυγουντιανή ηθοποιός και επιχειρηματίας εθεάθη στα κοσμικά Ματογιάννια φορώντας στο κεφάλι ακουστικά και ένα στεφάνι με λαμπάκια που αναβόσβηναν και παρέπεμπαν σε χριστουγεννιάτικο διάκοσμο!

Η κάμερα δεν παρέλειψε να απαθανατίσει την εμφάνιση της Lindsay, η οποία εκτός των άλλων παραπατούσε ελαφρώς, γι’ αυτό και ο φίλος της που την συνόδευε την κρατούσε από το χέρι!

https://www.youtube.com/watch?v=GhX1P_o3Tf8

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις