Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Χαλκιδική: Η στιγμή που ακυβέρνητο σκάφος προκαλεί πανικό σε παραλία – Στα βράχια μετά από τρελούς κύκλους – video

Χαλκιδική: Η στιγμή που ακυβέρνητο σκάφος προκαλεί πανικό σε παραλία – Στα βράχια μετά από τρελούς κύκλους – video

Το ακυβέρνητο σκάφος κάνει κύκλους στην παραλία και καταλήγει στα βράχια. Όλα όσα προηγήθηκαν στη Χαλκιδική, με ένα άτομο να καταλήγει στο νοσοκομείο τραυματισμένο…

Ακυβέρνητη για αρκετή ώρα έμεινε το μεσημέρι της Κυριακής (19-08-2018) μια μηχανοκίνητη λέμβος στη θαλάσσια περιοχή «Μεγάλη Άμμος» στην Αμμουλιανή στη Χαλκιδική. Το σκάφος είχε νοικιάσει ένα ζευγάρι από τη Βουλγαρία, μία κοπέλα 24 ετών και ένα αγόρι 22 ετών.

Για άγνωστους λόγους ενώ ήταν εν πλω έπεσαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο νεαρός. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει ακυβέρνητο το σκάφος μέσα στη θάλασσα, κοντά στην ακτή, με τους λουόμενους να καταγράφουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Χαλκιδική: Ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης για περιστατικό πτώσης δύο αλλοδαπών, βουλγαρικής υπηκοότητας και ηλικίας 24 και 22 ετών αντίστοιχα, στη θάλασσα από μηχανοκίνητη λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή «Μεγάλη Άμμος» ν. Αμμουλιανής Ουρανούπολης, η οποία μετά την πτώση τους συνέχισε ακυβέρνητη και προσέκρουσε σε παρακείμενη βραχώδη περιοχή όπου και ακινητοποιήθηκε.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής με το ιδιωτικό θαλάσσιο μέσο «ΣΙΛΕΙΑ ΙΙ» Τ.Ι. 33Α , όπου διαπίστωσε τον τραυματισμό του 22χρονου στο αριστερό πόδι.

Ιδιώτης γιατρός που είχε ενημερωθεί από τη Λιμενική Αρχή παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Τρυπητής και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Η 24χρονη χειριστής της μηχανοκίνητης λέμβου οδηγήθηκε στη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης όπου κατόπιν αλκοομέτρησης διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό 0,41 mg/l. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Πηγή: rtess.gr, voria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις