Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο από τα Χανιά με άγρια συμπλοκή ανήλικων παιδιών στο παλιό λιμάνι

Βίντεο από τα Χανιά με άγρια συμπλοκή ανήλικων παιδιών στο παλιό λιμάνι

Το επεισόδιο με τη συμπλοκή των ανήλικων παιδιών στα Χανιά, καταγράφεται σε βίντεο. Οι νεαροί ανταλλάσσουν χτυπήματα, με μια σειρά από άτομα που βρίσκονται κοντά να μην κάνουν το παραμικρό για να δοθεί τέλος στο επεισόδιο…

Η απάθεια των «θεατών» και η σκληρότητα των χτυπημάτων προβληματίζουν. Η συμπλοκή καταγράφεται σε βίντεο με τις εικόνες και σε αυτή την περίπτωση να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο. Πεδίο μάχης, μια περιοχή στο παλιό λιμάνι στα Χανιά. Ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της πόλης. Ένα επεισόδιο για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής. Μια μάχη που τερματίστηκε μόνο όταν ο ένας από τους δύο νεαρούς άρχισε να βγάζει αίμα. 

Ο άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων και μάλιστα on camera έλαβε χώρα τη νύχτα της Τετάρτης 10 Απριλίου, στο παλιό λιμάνι στα Χανιά, στην οδό Χάληδων, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το zarpanews.gr

Στο βίντεο καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων, με τον έναν εκ των δύο να έχει πέσει στο έδαφος ενώ η παρέα παρακολουθεί. «Βγάζει αίμα, έλα στοπ» ακούγεται χαρακτηριστικά μία φωνή στο τέλος.

Ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στον διαρκώς αυξανόμενο κοινωνικό προβληματισμό για τα περιστατικά bullying και την νεανική παραβατικότητα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις