Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντα: Τραγικά λάθη ακόμα και από ντελιβεράδες σε δρόμους της χώρας

Βίντεο ντοκουμέντα: Τραγικά λάθη ακόμα και από ντελιβεράδες σε δρόμους της χώρας

Τα λάθη που πολλές φορές κοστίζουν ακριβά σε δρόμους της χώρας συνεχίζονται και μια σειρά από βίντεο ντοκουμέντα, δείχνουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, οι παρανομίες προέρχονται ακόμα και από ντελιβεράδες

Οδηγοί μηχανών, ακόμα και ντελιβεράδες που εργάζονται σκληρά για το μεροκάματο χειμώνα – καλοκαίρι, κάνουν λάθη που μπορούν να κοστίσουν ακριβά. Οι καταγγελίες που πλαισιώνονται πολλές φορές από βίντεο πληθαίνουν και η ανησυχία για τα όσα συμβαίνουν σε δρόμους της χώρας εντείνεται.

Συνδικαλιστές των διανομέων γνωρίζουν αυτές τις εικόνες και δηλώνουν οργισμένοι. Οι κινήσεις μιας μειοψηφίας, όπως μας λένε, είναι ασέβεια και βαριά προσβολή απέναντι σε όλους εκείνους που έχουν χαθεί σε δυστυχήματα, άδικα χωρίς να κάνουν λάθος, την ώρα της δουλειάς τους.

Οι κακοί επαγγελματίες όπως τονίζουν συνδικαλιστές τους, αμαυρώνουν τις δυσκολίες ενός ολόκληρου κλάδου. Ορισμένοι από τους διανομείς που έχουν συλληφθεί μετά από παρανομίες σε δρόμους υποστήριξαν ότι τις έκαναν επειδή βιάζονταν να φτάσουν στους προορισμούς τους. Κατήγγειλαν πιέσεις από τους εργοδότες, που όπως ανέφεραν τους κάνουν να ρισκάρουν για να μην χάσουν τη δουλειά τους.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας και τα πρόστιμα που επιβάλλονται κατά καιρούς δεν στέκονται όπως φαίνεται αρκετά για να μπει ένα τέλος σε αυτές τις εικόνες. Με την εικόνα και τον ήχο πολλές φορές να «κόβουν» την ανάσα. Δείτε το βίντεο του Live News…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις