Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση σε δημοτικό υπάλληλο της Χαλκιδικής με φτυάρι

Βίντεο ντοκουμέντο με την επίθεση σε δημοτικό υπάλληλο της Χαλκιδικής με φτυάρι

Το βίντεο αποτυπώνει τον εφιάλτη που έζησε ο δημοτικός υπάλληλος όταν δέχτηκε επίθεση με φτυάρι στη Χαλκιδική, από άτομα που τον περικύκλωσαν…

Ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική, όταν δέχτηκε επίθεση. Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου λίγο μετά τις 23:00. Στην περιοχή ήταν σε εξέλιξη σφοδρή κακοκαιρία με έντονη χαλαζόπτωση. Το θύμα που εργάζεται ως υδραυλικός βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης προκειμένου μαζί με τους τοπικούς φορείς να επιθεωρήσουν το αντιπλημμυρικό έργο. Τότε δέχτηκε μια σφοδρή επίθεση από δύο άντρες ηλικίας 51 και 25 ετών. Μάλιστα ο 51χρονος φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με φτυάρι και ο 25χρονος να τον γρονθοκόπησε.

Ο υπάλληλος που δέχτηκε επίθεση με φτυάρι  ενώ επόπτευε τα αντιπλημμυρικά έργα, Νίκος Ουζούνης, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” για τον εφιάλτη που έζησε το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική.

Μαζί του ήταν και ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς και πήγαιναν από αντλιοστάσιο σε αντλιοστάσιο να τα ελέγξουν. Όπως ανέφερε ο κ. Ουζούνης, το βράδυ της επίθεσης ήταν μαζί με άλλους υπαλλήλους του Δήμου και κάποια στιγμή ένα πλήθος από καταστηματάρχες τον αναγνώρισε.

Έπειτα άρχισε να παραπονιέται για τις αντλίες. Κάποιος από τους καταστηματάρχες τον χτύπησε με ένα φτυάρι: «μου είπε φύγε από εδώ μην σου δώσω μια με το φτυάρι και σε σακατέψω. Ξαφνικά σηκώνει το φτυάρι και με χτυπάει στο κεφάλι. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως προσπαθώ να σωθώ. Μετά ήρθαν άλλα δύο άτομα και με χτύπησαν και αυτά».

Ό Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό. «Είμασταν όλοι εκεί για να μην πλημυρίσει η περιοχή μας και δεχτήκαμε επίθεση».

Η περιγραφή του θύματος στο newsit.gr

«Είχαμε ενημερωθεί από το 112 για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, οπότε είχαμε προετοιμαστεί για πλημμύρες. Το βράδυ εκείνο είμαστε όλοι επι ποδός. Ήταν σφοδρή η καταιγίδα και με έντονη χαλαζόπτωση. Τέτοιο φαινόμενο στην περιοχή μας δεν έχω ξαναδεί. Το χαλάζι είχε το μέγεθος μπάλας του γκολφ. Μόλις ξεκίνησε ο χαμός τρέξαμε και βάλαμε μπρος τις αντλίες, καθώς έχουμε δημιουργήσει ένα νέο αντλητικό σύστημα στην περιοχή που πάντοτε είχαμε πλημμύρες. Ξαφνικά ήρθε ένα μεγάλο κύμα με φερτά υλικά, η έντονη χαλαζόπτωση, μια τρελή κατάσταση. Αρχίσαμε να τρέχουμε και εγώ και ο Αντιδήμαρχος, ο διευθυντής, ήταν όλοι επι ποδός.

Θέλαμε να δούμε τα φρεάτια για να μη βουλώσουν από τα φερτά υλικά. Σε αυτόν τον δρόμο ξαφνικά κάποιοι μαγαζάτορες που το νερό είχε πλησιάσει στα τζάμια τους, αναγνώρισαν ποιος είμαι και άρχισαν να φωνάζουν και να με απειλούν ότι θα με χτυπήσουν. Την ώρα που πήγα να φύγω ο ένας με χτύπησε στο κεφάλι με ένα φτυάρι. Ευτυχώς έβαλα το χέρι μου για να προστατευτώ και μετά ξεκίνησε ο καυγάς. Ήρθαν άλλοι δύο, άρχισαν να με χτυπάνε όλοι μαζί, με έριξαν στα νερά και κινδύνεψα να πνιγώ, με πατούσαν, με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο το σώμα. Ευτυχώς ήρθαν δύο παιδιά απο μια κοντινή ταβέρνα και τους τράβηξαν για να με σώσουν και μπόρεσα να σηκωθώ. Είχε 25 πόντους νερό στο σημείο, θα μπορούσα να έχω πνιγεί. Χτυπούσαν και έβριζαν ταυτόχρονα.

Δεν είχαν λόγο να το κάνουν αυτό. Ούτε είχαν πλημμυρίσει, δεν είχαν καταστροφή εμπορεύματος, δεν είχαν τίποτα. Απλά βρέθηκα εκεί, ήταν νευριασμένοι από την κακοκαιρία και βρήκαν μπροστά τους έναν άνθρωπο του δήμου. Μου έσκισαν τα ρούχα, είχα πρηξίματα, διάφορα σημάδια, μελανιές. Ο δήμαρχος ο Μανώλης Καρράς μαζί με τον αντιδήμαρχο τον Χάρη Σαρόγλου με μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Σήμερα ζαλίζομαι αρκετά, είμαι σε αναρρωτική, προσπαθώ να συνέλθω».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις