Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Βοιωτία: Έπεσε σε δέντρο στη μέση του δρόμου και σκοτώθηκε – Εικόνες μετά το τροχαίο

Βοιωτία: Έπεσε σε δέντρο στη μέση του δρόμου και σκοτώθηκε – Εικόνες μετά το τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα στη Βοιωτία έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής 19χρονου οδηγού. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε δέντρο που υπήρχε στη μέση του δρόμου…

O 19χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και το ΙΧ κατέληξε στο ένα και μοναδικό δέντρο που υπήρχε στη μέση του δρόμου. Ο άτυχος νεαρός σκοτώθηκε ακαριαία. Στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο στη Βοιωτία έσπευσαν ασθενοφόρα αλλά ήταν αργά. Η διαχρονική αμέλεια που είχε σαν αποτέλεσμα να παραμείνει το δέντρο στον δρόμο αποδείχθηκε αυτή τη φορά μοιραία για έναν άνθρωπο.

Πιο αναλυτικά το τροχαίο έγινε στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 20 Iουλίου του 2023 στη Βοιωτία και συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο από Άγιο Δημήτριο προς Άγιο Σπυρίδωνα.

Ο 19χρονος οδηγώντας το μπλε αυτοκίνητο που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες έπεσε πάνω στο τεράστιο δέντρο που βρίσκεται στη μέση του επαρχιακού δρόμου, με αποτέλεσμα να βρει επί τόπου τραγικό θάνατο.

Ο νεαρός που σκοτώθηκε ήταν από το χωριό Άγιος Δημήτριος και όπως λένε συχωριανοί του, εκεί έχουν γίνει και άλλα σοβαρά τροχαία, ωστόσο το δέντρο παραδόξως παραμένει στη θέση του, καταμεσής του δρόμου. Δείτε τις εικόνες του lamiareport.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις