Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βοιωτία: Καταγγελία από 13χρονη για βιασμό από 3 άντρες που έβλεπε για πρώτη φορά

Βοιωτία: Καταγγελία από 13χρονη για βιασμό από 3 άντρες που έβλεπε για πρώτη φορά

Ο βιασμός καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς που πλέον βρίσκονται μια ανάσα από τον εντοπισμό των φερόμενων ως δραστών στη Βοιωτία. Ανάστατη η τοπική κοινωνία…

Η ανήλικη μίλησε αρχικά στους γονείς της και στη συνέχεια όλοι μαζί, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα στη Βοιωτία και έκαναν καταγγελία. Ο βιασμός της 13χρονης σημειώθηκε όπως είπε η ίδια, όταν οι τρεις άντρες που έβλεπε για πρώτη φορά, πετάχτηκαν από το αυτοκίνητό τους και την ακινητοποίησαν. Την παράτησαν σε άθλια κατάσταση και όπως είπε απομακρύνθηκαν. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν γρήγορα την έρευνα και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στις πρώτες προσαγωγές.

Πιο αναλυτικά η 13χρονη μαθήτρια στη Βοιωτία, κατήγγειλε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες,το βιασμό της από τρεις άγνωστους δράστες τους οποίους αναζητά η αστυνομία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι το ανήλικο κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του για το συμβάν και τα όσα έζησε στα χέρια των φερόμενων δραστών και ακολούθως μαζί, κατήγγειλαν το περιστατικό στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό των τριών οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή με επιβατικό όχημα μαύρου χρώματος.

Το κορίτσι δεν γνώριζε κανέναν από τους τρεις νεαρούς που την πλησίασαν και την κακοποίησαν.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι φερόμενοι ως δράστες έχουν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς και είναι ζήτημα χρόνου η προσαγωγή τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις