Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βοιωτία: Κουκουλοφόροι χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι και τους άρπαξαν 30.000€

Βοιωτία: Κουκουλοφόροι χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι και τους άρπαξαν 30.000€

Δύο ηλικιωμένοι στον Ορχομενό Βοιωτίας, βρέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα (19.08.2022) τα ξημερώματα με τρείς κουκουλοφόρους που είχαν «εισβάλλει» στο σπίτι τους.

Οι ληστές απείλησαν τους δύο ηλικιωμένους στην Βοιωτία με ένα κατσαβίδι, λέγοντας ότι θα σας σκοτώσουμε αν δεν τους αποκάλυπταν που έχουν κρυμμένα λεφτά.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τους έβαλαν στο κεφάλι κουκούλες και τους χτυπούσαν στο πρόσωπο για να μαρτυρήσουν που είναι τα χρήματα.

Τελικά οι τρεις ληστές φέρεται να άρπαξαν το μεγάλο χρηματικό των 30.000€ και μετά να εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

«Τρέμουμε όταν ακούμε κάποιον θόρυβο τη νύχτα. Έχουμε βάλει κάγκελα σε πόρτες και παράθυρα. Όμως και πάλι δεν νιώθουμε ασφαλείς. Είναι αδίστακτοι εάν δεν τους έλεγαν που είχαν το κομπόδεμα θα τους σκότωναν. Είναι δυνατόν να δουλεύεις μια ζωή και να έρχονται μια νύχτα να σε σκοτώσουν και να σου παίρνουν ότι όλες τις οικονομίες σου; », είπε ένας από τους γείτονες του άτυχου ζευγαριού στο LamiaReport.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις