Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Βοιωτία: Ο ντελιβεράς, η διανομή του τρόμου και η κίνηση που προβληματίζει τις αρχές!

Βοιωτία: Ο ντελιβεράς, η διανομή του τρόμου και η κίνηση που προβληματίζει τις αρχές!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες μετά την καταγγελία. Ο 33χρονος ντελιβεράς έλυσε τη σιωπή του…

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 33χρονος ντελιβεράς, Αλβανικής υπηκοότητας, η ληστεία έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (17-02-2019) στη Λιβαδειά.

Όπως είπε στους αστυνομικούς την ώρα που έβγαινε από πολυκατοικία όπου είχε παραδώσει παραγγελία, πετάχτηκαν μπροστά του δυο άτομα με κουκούλες.

Ο ένας από τους δυο κουκουλοφόρους τον απείλησε και με μαχαίρι και του ζήτησε το τσαντάκι ζώνης που είχε μέσα τα χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 33χρονος, ενημερωσε την αστυνομία την επόμενη ήμερα το μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Θεσσαλονίκη: Θρήνος για 19χρονο ντελιβερά

Πέθανε το πρωί, ο 19χρονος ντελιβεράς, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από τις 12 Δεκεμβρίου. Την τραγική είδηση γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Φαγητού, η οποία καλεί όλους τους διανομείς να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο ντελιβεράς συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα εν ώρα εργασίας. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, μπήκε στην εντατική, αλλά οι προσπάθειες των γιατρών δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις