Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βοιωτία: Τα παράπονα των γειτόνων για δυνατή μουσική έφεραν σκηνές απείρου κάλλους στην Αλίαρτο

Θεσσαλονίκη

Ανάστατη η Αλίαρτος στη Βοιωτία από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από κατοίκους της περιοχής που δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι…

Νέο σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές Ρομά, σε βάρος αστυνομικών που κλήθηκαν να επιβάλλουν την τάξη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (24/8) στον οικισμό που βρίσκεται στην Αλίαρτο της Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα μετά από καταγγελία κατοίκων για δυνατή μουσική από τον καταυλισμό, περιπολικό έφτασε στο σημείο και ζήτησε από τον 44χρονο ιδιοκτήτη να χαμηλώσει την ένταση. Εκείνος αρνήθηκε και τότε επενέβησαν ο 24χρονος γιος του και ένας ακόμη 22χρονος φίλος του που έβρισαν τους αστυνομικούς, ενώ κλώτσησαν και το περιπολικό προκαλώντας φθορές.

Στη συνέχεια έσπευσαν να την κοπανήσουν, ωστόσο εντοπίστηκαν και οι τρεις και συνελήφθησαν, ενώ από το χώρο «ξηλώθηκε» το στερεοφωνικό με τα ηχεία που ξεσήκωνε την περιοχή. Σύμφωνα με το lamiareport.gr,  πραγματοποιήθηκαν κι άλλες προσαγωγές, χωρίς ωστόσο να μετατραπούν και εκείνες σε συλλήψεις.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών με τις κατηγορίες, κατά περίπτωση, της διατάραξης κοινής ησυχίας, απείθειας, εξύβρισης και φθοράς ξένης περιουσίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις