Πέμπτη, 23 Μαΐ
24oC Αθήνα

Βολεϊμπολίστας κατηγορεί παράγοντες για εκβίαση – Ρελάνς με… μήνυση από τους συλληφέντες

εκβίαση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο παράγοντες συνελήφθησαν στην Πάτρα μετά από καταγγελία παίκτη για εκβίαση σε βάρος του. Τι λέει ο βολεϊμπολίστας. Η… απάντηση των συλληφθέντων.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών κατέφυγε 25χρονος βολεϊμπολίστας, προκειμένου να καταγγείλει εκβίαση σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αθλητής εκδήλωσε την πρόθεση του στους υπεύθυνους της ομάδας, να αποχωρήσει από αυτή και ζήτησε να του παραδοθεί το αθλητικό δελτίο συμμετοχής.

Από αυτό το σημείο και έπειτα όπως ισχυρίζεται άρχισε ο «γολγοθάς» του, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες του οι παράγοντες της ομάδας, συνεχώς έβρισκαν δικαιολογίες προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή του, με σκοπό να μην του δώσουν τον δελτίο του.

Μάλιστα σε επαφές που είχε ο 25χρονος μαζί του και σύμφωνα πάντα με τα όσα ο ίδιος ισχυρίζεται, οι υπεύθυνοι της ομάδας, του υπόσχονταν πως θα του δώσουν το δελτίο, με την προϋπόθεση να μην πάει σε αντίπαλη ομάδα.

Με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια!

Τελικά ο νεαρός βολεϊμπολίστας, κατάφερε να τους πείσει να του δώσουν το δελτίο του. Όπως ισχυρίζεται όμως και βάσει των όσων φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, οι παράγοντες του αθλητικού σωματείου του ζήτησαν το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.

Ο 25χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και τα χρήματα προσημειώθηκαν.

Στο ραντεβού που ακολούθησε ο βολεϊμπολίστας παρέδωσε τα χρήματα στους αθλητικούς παράγοντες και στη συνέχεια επενέβησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και τους πέρασαν χειροπέδες.

Αρνούνται την εκβίαση – Του έκαναν μήνυση

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι συλληφθέντες που αρνούνται τις καταγγελίες του 25χρονου, υπέβαλλαν σε βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Οι δυο συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πατρών, με την κατηγορία της εκβίασης.

Πηγή: tempo24

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις