Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Αφαιρέθηκε άθιχτο σε χειρουργείο το πόμολο που «καρφώθηκε» στο χέρι μαθητή μέσα σε σχολείο

Βόλος: Αφαιρέθηκε άθιχτο σε χειρουργείο το πόμολο που «καρφώθηκε» στο χέρι μαθητή μέσα σε σχολείο

Άναυδος ο Βόλος από την περιπέτεια μαθητή, που βρέθηκε από το σχολείο σε χειρουργείο, με ένα πόμολο «καρφωμένο» στο χέρι του…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για τα όσα πέρασε ένας μαθητής Γυμνασίου, που βρέθηκε στο χειρουργείο. Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το πόμολο που είχε σφηνώσει στο χέρι του άθιχτο. Όπως έλεγαν, ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια τέτοια κατάσταση. Ο ανήλικος πήρε εξιτήριο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του. Όπως είναι λογικό, ο τραυματισμός του 13χρονου έχει προκαλέσει αναστάτωση τόσο στο συγκεκριμένο σχολείο, όσο και γενικότερα στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης. Τα παράπονα για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων της πόλης, είναι συνεχή και οι φόβοι για την υγεία των παιδιών διαχρονικοί.

Περιπέτεια για μαθητή Α’ Γυμνασίου σε περιφερειακό σχολείο του δήμου Βόλου όταν πόμολο πόρτας «καρφώθηκε» στο χέρι του. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου έτρεχε σε διάδρομο στο ισόγειο του σχολείου προχθές το πρωί 28 Φεβρουαρίου.

Χτυπώντας το κουδούνι για διάλειμμα άνοιξε η πόρτα σε μία αίθουσα με αποτέλεσμα το πόμολο της πόρτας να σφηνώσει στο χέρι του μαθητή μεταξύ καρπού και αγκώνα.

Το παιδί με έντονος πόνους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και στο χειρουργείο, όπου αφαιρέθηκε το πόμολο. Οι γιατροί δηλώνουν στην ΕΡΤ, ότι δεν έτυχε να ξαναδουν ένα τόσο περίεργο περιστατικό.

Το παιδί στάθηκε τυχερό στην περιπέτειά του αυτή, καθώς δεν πειράχθηκαν αγγεία, ενώ το πόμολο αφαιρέθηκε άθιχτο.

Το παιδί αναρρώνει και ο ψυχολόγος του σχολείου που βρέθηκε εκείνη την ημέρα εκεί βοήθησε και τα άλλα παιδιά, μάρτυρες στο συμβάν, να αντιμετωπίσουν το γεγονός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις