Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Άλλαζε τα ονόματα σαν τα πουκάμισα αλλά στο τέλος την πάτησε! Στο φως η άγνωστη αλήθεια

Βόλος: Άλλαζε τα ονόματα σαν τα πουκάμισα αλλά στο τέλος την πάτησε! Στο φως η άγνωστη αλήθεια

Μπορεί να άλλαζε ονόματα, πατρώνυμα και μητρώνυμα σαν τα πουκάμισα και να δήλωσε διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από την Αστυνομία, ένας 51χρονος Αλβανός που καταδικάστηκε ερήμην για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε χθες, σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή και 3.000€ χρηματική ποινή, διότι ενώ είχε απελαθεί από την Ελλάδα, μπήκε ξανά παράνομα στη χώρα από περιοχή της Κρυσταλλοπηγής, στη μεθόριο των δύο χωρών. Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και η υπόθεσή του έφτασε στο Δικαστήριο.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο 51χρονος χρησιμοποιούσε τέσσερα μικρά ονόματα και τέσσερα επώνυμα, δήλωνε, κατά περίπτωση, δύο διαφορετικά πατρώνυμα και επτά μητρώνυμα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, δήλωσε διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, με μήνες διαφορά η μια από την άλλη…

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε ερήμην έναν ρομ, κάτοικο του οικισμού Αλιβερίου Ν. Ιωνίας, που έκρινε ένοχο για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Ο κατηγορούμενος «εισέπραξε» φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή, διότι την περίοδο από 19 Αυγούστου 2016 μέχρι 30 Αυγούστου 2019 ρευματοδοτούσε παράνομα το σπίτι του και κατανάλωσε, χωρίς να πληρώσει, 11.000 Kwh προκαλώντας οικονομική ζημιά 3.174 €, σύμφωνα με τη ΔΕΗ.

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις