Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Ανατροπή στην υπόθεση Δεληγεώργη! Στο 1,5 εκατ. ευρώ το ποσό – μαμούθ που “εξαφάνισαν” οι ληστές

Βόλος: Ανατροπή στην υπόθεση Δεληγεώργη! Στο 1,5 εκατ. ευρώ το ποσό – μαμούθ που “εξαφάνισαν” οι ληστές

Ανατροπή στην… ανατροπή προκύπτει τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την υπόθεση κλοπής των αδερφών Δεληγεώργη στον Βόλο, που σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας η “λεία” ήταν 1,3 εκατομμύρια ευρώ και 400 χρυσές λίρες.

Ωστόσο, τόσο ο Γιώργος Δεληγεώργης που μίλησε στον τοπικό σταθμό Astra, όσο και ο αδερφός του που “βγήκε” στην εκπομπή “Tatiana Live” στο “Ε”, υποστήριξαν πως τα ποσά που ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, η λεία των ληστών ήταν 50.000 ευρώ, τα οποία προορίζονταν μάλιστα για κοινωφελής σκοπούς και όχι για προσωπική χρήση.

Βέβαια ο Γιώργος Δεληγεώργης “ανέβασε” το ποσό των λιρών στις 900, από 400 που είχε γίνει γνωστό αρχικά

Άλλα… λέει το περιβάλλον των δύο αδερφών – Που στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών

Ωστόσο, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, το περιβάλλον των δύο αδερφών, κάνει λόγο για ακόμα περισσότερα λεφτά, και συγκεκριμένα για 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Από την πλευρά της η αστυνομία θεωρεί πως οι δηλώσεις των δύο αδερφών, έγιναν καθώς προσπαθούν να προστατευθούν από το να γίνουν και πάλι στόχος κακοποιών.

Κι αυτό γιατί εκτιμάται ότι στους λογαριασμούς τους υπάρχουν και άλλα χρήματα, ενώ τα όσα είχαν τα αδέρφια Δεληγεώργη σπίτι τους τα είχαν “σηκώσει” πριν από την επιβολή των capital control τον Ιούλιο του 2015.

Μέχρι αυτή την ώρα η αστυνομία δεν έχει στα χέρια της κανέναν ύποπτο, ενώ εξετάζονται και οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις