Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη του τοξοβόλου που σημάδεψε και χτύπησε σκύλο σε αυλή σπιτιού!

Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη του τοξοβόλου που σημάδεψε και χτύπησε σκύλο σε αυλή σπιτιού!

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά χθες (23-11-2020) η δίκη του 32χρονου Βολιώτη, που φέρεται την περασμένη Τρίτη να ντύθηκε με στολή Covid-19, να σημάδεψε με βαλλίστρα δεσποζόμενο σκύλο και να τον χτύπησε με βέλος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο 32χρονος θα δικαζόταν για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καθώς οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη βρήκαν στο σπίτι του τη βαλλίστρα, που είχε χρησιμοποιήσει για να ρίξει το βέλος και την κατέσχεσαν. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, για το αδίκημα του βασανισμού ζώου αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί.

Εντούτοις, επειδή είχε αρθεί η κράτησή του την περασμένη Παρασκευή, επειδή ο δικηγόρος του ζήτησε τριήμερη αναβολή για να ετοιμαστεί για την απολογία του, η υπόθεσή αποσύρθηκε από το πινάκιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου σε εφαρμογή των μέτρων για την αποτροπή πρόληψης του κορονοϊού στους χώρους της Δικαιοσύνης.

Εν μέσω της πανδημίας κατ’ εξαίρεση εκδικάζονται αυτή την περίοδο μόνο τα αυτόφωρα, για τα οποία οι κατηγορούμενοι βρίσκονται σε κράτηση. Ετσι, ο 32χρονος θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις