Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Απανθρακώθηκε οδηγός από φωτιά σε αυτοκίνητο – Φρικτό τροχαίο με το όχημα να πέφτει στο κενό από γέφυρα

Βόλος: Απανθρακώθηκε οδηγός από φωτιά σε αυτοκίνητο – Φρικτό τροχαίο με το όχημα να πέφτει στο κενό από γέφυρα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή στον 55χρονο οδηγό που απανθρακώθηκε. Η φωτιά εκδηλώθηκε όταν το όχημα βρέθηκε στο κενό από γέφυρα. Ο Βόλος περιμένει απαντήσεις για την τραγωδία…

Ο Βόλος στο επίκεντρο για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Αλμυρό. Αυτοκίνητο βρέθηκε στο κενό από γέφυρα, μετά από «τρελή» πορεία. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, μετά την πτώση εκδηλώθηκε φωτιά και ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε. Όταν έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας οι πρώτοι πυροσβέστες, δεν είχαν περιθώρια να σώσουν τον άτυχο άντρα. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Με τις εικόνες στο σημείο να είναι σκληρές και τους στενούς συγγενείς του θύματος, που ενημερώθηκαν τη νύχτα για το τραγικό συμβάν, να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου  για φωτιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή Νέος Πλάτανος, στον Αλμυρό Βόλου.

Αμέσως δόθηκε εντολή και 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα ενός ατόμου που καιγόταν μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς κανείς να μπορεί να βοηθήσει.

Οταν οι συνθήκες το επέτρεψαν ανέσυραν την απανθρακωμένη πλέον σορό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, το θύμα είναι Έλληνας περίπου 55 ετών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι ο άντρας εκινείτο στον κεντρικό δρόμο, έξω από το χωριό Νέος Πλάτανος, όταν το αυτοκίνητό του, ενώ διέσχιζε μια γέφυρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στο κενό.

Μετά την πτώση το όχημα πήρε φωτιά, εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό τον οδηγό του, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις