Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Δεν είχε βγάλει ποτέ δίπλωμα ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο παιδί σε τροχαίο

s

Νέα στοιχεία μετά το σοβαρό τροχαίο στον Βόλο. Ο 45χρονος οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από το σημείο. Το πεντάχρονο παιδί έμεινε μόνο και αβοήθητο στην άσφαλτο…

Ποτέ στη ζωή του δεν είχε βγάλει δίπλωμα ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε ένα 5χρονο παιδί στο Βόλο. Αυτό προκύπτει από το σοκαριστικό γεγονός της εγκατάλειψης του μικρού αγοριού στο Βόλο, το οποίο χτυπήθηκε από έναν οδηγό 45 ετών.

Το περιστατικό συνέβη χθες, 10 Ιουνίου, 14.10 το μεσημέρι, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή του Βόλου σε σχετικά κεντρικό δρόμο. Το 5χρονο αγόρι κινούνταν με ένα παιδικό πατίνι όταν το χτύπησε ο οδηγός ο οποίος τράπηκε αμέσως σε φυγή.

Click4more: Βόλος: Παρέσυρε και εγκατέλειψε πεντάχρονο παιδί σε τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα ο ασυνείδητος οδηγός

Κάτοικοι που είδαν το περιστατικό κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, περιπολικό της οποίας βρισκόταν κοντά στο σημείο οπότε και μέσα σε λίγα λεπτά εντόπισε τον οδηγό και τον συνέβαλε.

Στην Τροχαία διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος δεν είχε βγάλει ποτέ στη ζωή του δίπλωμα οδήγησης! Η υπόθεση έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όσο για το πεντάχρονο αγόρι, αυτό μεταφέρθηκε απ ΄τους γονείς του στο Νοσοκομείο Βόλου. Είναι καλά στην υγεία του κι έχει ένα ελαφρύ κάταγμα, παρ’ όλα αυτά, θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις