Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Διαρρήκτης με… 11 ονόματα και 4 επίθετα! Κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος

Βόλος: Διαρρήκτης με… 11 ονόματα και 4 επίθετα! Κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος

Συνολικά έντεκα διαφορετικά ονόματα και τέσσερα αντίστοιχα επίθετα είχε κλέφτης, που καταδικάστηκε ερήμην την περασμένη Παρασκευή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για κλοπή, που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2015 στην Ευξεινούπολη.

Ο κατηγορούμενος εισέβαλε σε σπίτι στην περιοχή από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και άρπαξε το ποσό των 1.300 ευρώ και πιστωτικές κάρτες. Για την κλοπή ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και συνεργείο της Σήμανσης έλαβε αποτυπώματα.

Η ταυτοποίηση των στοιχείων οδήγησε σε Αλβανό που φαίνεται ότι είχε δηλώσει πολλές φορές διαφορετικά στοιχεία στις αρχές.

Ακόμη και η ηλικία του δεν είναι ακριβής αφού από τα στοιχεία προέκυψε ότι είναι μεταξύ 44 και 50 ετών, ενώ συγκεκριμένος δεν είναι ούτε ο τόπος διαμονής καθώς αλλού σύμφωνα με τα στοιχεία φαίνεται να κατοικεί στη Λευκάδα και αλλού στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος με τα έντεκα διαφορετικά μικρά ονόματα και τα τέσσερα διαφορετικά επίθετα καταδικάστηκε όπως είναι φυσικό… ερήμην. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις