Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Βόλος: Έγδυσε τον 7χρονο στο διάλειμμα και έπαιζε τρίλιζα στο σώμα του

Βόλος: Έγδυσε τον 7χρονο στο διάλειμμα και έπαιζε τρίλιζα στο σώμα του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αυτό που συνέβη σε πειραματικό σχολείο στο Βόλο, έχει αφήσει άφωνη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Ένα παιδί ξεγύμνωσε 7χρονο αγοράκι για να παίξει τρίλιζα στο σώμα του!

Όπως είπε στο LiveNews για το περιστατικό στο σχολείο, στο Βόλο, ο πατέρας του παιδιού: «Με το που τον βάζει μέσα να τον αλλάξει και πάει να του βγάλει το παντελονάκι, το παιδί τραβήχτηκε δεν ήθελε να κατεβάσει το παντελόνι του. Η γυναίκα μου κλείνει την πόρτα, εγώ δεν έδωσα σημασία, λέω θα ντρέπεται ο μικρός δεν ξέρω και μετά από κανένα 20λέπτο, μισάωρο βγήκε η γυναίκα μου έξω κλαίγοντας», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

Όπως είπε η μητέρα του παιδιού, ένας μαθητής, λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία από τον γιο της, τον έγδυνε και έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του. Μάλιστα το παιδάκι αποκάλυψε ότι το περιστατικό που έγινε τη Δευτέρα, δεν ήταν το πρώτο. Είχαν προηγηθεί σπρωξίματα και χτυπήματα.

«Μπαίνω μέσα βλέπω και τον μικρό να κλαίει. Τι έγινε; Κατεβάζει το εσωρουχάκι του και βλέπω πίσω Χ-Χ-Χ και κάτι κύκλους, τρίλιζα. Γυρνάω και λέω στην γυναίκα μου «όπως είσαι τώρα σήκω και πάμε στην αστυνομία. Με το που ακούει το παιδί αστυνομία έβαλε τα κλάματα, καθόμαστε τον ηρεμούμε, κάθεται το παιδί και μας λέει, το παιδάκι αυτό μας το περιγράφει πως είναι το πρόσωπο του πως μοιάζει», συμπλήρωσε ο πατέρας του παιδιού.

«Τον πιάνει με το ένα χέρι τον στριμώχνει με το σώμα του προς τον τοίχο με το άλλο του κατεβάζει το παντελονάκι τελείως και αρχίζει να ζωγραφίζει. Έγινε την ώρα του διαλείμματος. Σήμερα μας είπε πως οι μαυρίλες που είδε η μαμά την περασμένη βδομάδα τις προηγούμενες ημέρες ήταν αυτοκόλλητα που του τα κόλλησε το ίδιο παιδί κατεβάζοντας του πάλι το παντελόνι», είπε ο πατέρας του 7χρονου και συνέχισε:

«Εμείς αυτά σήμερα τα είπαμε στην διευθύντρια και μας κοιτάγανε λες και τους τρώμε την ώρα. Τον δείχνει ο γιος μου και λέει «αυτός είναι, αυτός είναι» και μετά από λίγο βλέπω τον γιο μου στην πόρτα να ξεκλειδώνει η διευθύντρια την πόρτα, να δίνει το παιδί μου στα σκαλιά κλαίγοντας και του λέω «τι έγινε παιδάκι μου;».

«Μπαμπά», λέει, «εγώ τον έδειξα λέει, αλλά φοβάμαι, δεν του κάνουν τίποτα». Και τι γυρνάει και μου λέει η διευθύντρια, «δεν το αφήνετε», λέει «να παρακολουθήσει μάθημα». Για το καλό του παιδιού, λέει και εμείς να μην το τραβάμε πολύ».

Η μητέρα αμέσως ενημέρωσε, όπως καταγγέλλει, το σχολείο με στόχο να ληφθούν μέτρα για την προστασία του παιδιού της και όλων των άλλων παιδιών από τον νταή του σχολείου.

«Φοβάμαι, δεν με πιστεύει κανείς»

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 7χρονου έκανε λόγο για μία ψυχοφθόρα κατάσταση και πως ο γιος της δεν θέλει να πάει στο σχολείο γιατί φοβάται.

«Του λέω δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί η μαμά είναι δίπλα του», είπε η μητέρα του παιδιού.

Όπως είπε η μητέρα του μαθητή, το σχολείο έχει ενημερωθεί για το εξοργιστικό συμβάν και δεν κάνει απολύτως τίποτα, παρά μόνο να τους διαβεβαιώσει πως το περιστατικό θα διερευνηθεί.

Το παιδί υπέδειξε στη διεύθυνση του σχολείου ποιο ήταν το παιδί που τον έγδυσε και τον ζωγράφισε. «Μαμά, φοβάμαι, δεν με πιστεύει κανείς», ήταν τα λόγια που είπε ο μαθητής στους γονείς του κλαίγοντας μόλις βγήκε από το γραφείο της διευθύντριας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις