Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Έγινε έξω φρενών όταν έμαθε ποιος και γιατί της έκλεψε 1.500 € – Η αποζημίωση από μεγάλη τράπεζα

Βόλος: Έγινε έξω φρενών όταν έμαθε ποιος και γιατί της έκλεψε 1.500 € – Η αποζημίωση από μεγάλη τράπεζα

Ο Βόλος παρακολουθεί έκπληκτος τις αποκαλύψεις για την κλοπή με θύμα μια 49χρονη γυναίκα. Η ίδια κατάλαβε τα όσα είχαν συμβεί κατόπιν εορτής και πήγε στην αστυνομία…

Το έβαλε στο μυαλό του και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να θέσει το σχέδιο σε εφαρμογή. Η κλοπή ολοκληρώθηκε, τα χρήματα έκαναν φτερά και τώρα ο Βόλος προσπαθεί να μάθει πού κρύβεται ο δράστης, που όταν συλληφθεί θα βρεθεί στη φυλακή. Πρόκειται για τον αδερφό της 49χρονης, που όταν διαπίστωσε πως είχαν κάνει φτερά 1.500 ευρώ, που είχε στο πορτοφόλι αλλά και σε τραπεζικό λογαριασμό, πήγε στην αστυνομία.

Το πάθος του για τον τζόγο θα τον οδηγήσει στην φυλακή, αφού έκλεψε το πορτοφόλι και την τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων της αδελφής του, η οποία τον μήνυσε και χθες το δικαστήριο αποφάσισε ότι μόλις συλληφθεί ο 39χρονος δράστης θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε 18 μήνες χωρίς αναστολή. Όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος πήρε από το πορτοφόλι της 48χρονης αδελφής του 750 ευρώ καθώς και την κάρτα της από την οποία έκανε χρήση άλλα 740 ευρώ σε “καζίνο” πρακτορείου.

Σύμφωνα με το gegonota.news, τα χρήματα που παίχτηκαν με την χρεωστική επιστράφηκαν από την τράπεζα στο θύμα, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν έλαβε ενημέρωση στο κινητό της για την χρήση της κάρτας παρότι είχε ενεργοποιήσει την υπηρεσία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις