Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: «Είχε πρηστεί το χέρι και προχωρούσε προς το σώμα» – Τι λέει ο πατέρας του κοριτσιού που δάγκωσε οχιά

Βόλος: «Είχε πρηστεί το χέρι και προχωρούσε προς το σώμα» – Τι λέει ο πατέρας του κοριτσιού που δάγκωσε οχιά

Δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά ένα 4χρονο κορίτσι από το Βόλο μετά από δάγκωμα οχιάς και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε η δ/ντρια της παιδιατρικής, το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στην πρώτη δόση. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου της χορηγήθηκε 2η δόση αντιοφικού, στην οποία παρουσίασε πάλι αλλεργική αντίδραση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει στα φάρμακα.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στην εκπομπή Tlive και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται το κοριτσάκι το οποίο νοσηλεύεται στην εντατική.

«Ακόμα είναι στάσιμη η κατάσταση. Τις κάνουν μικρές δόσεις από αντίδοτο. Καθάριζε η γιαγιά της αυλή σε μια εκκλησία, πήγε να πιάσει κάτι πευκοβελόνες και ήταν από κάτω. Ήταν στο τσιμέντο. Εκεί που πήγε να βοηθήσει τη δάγκωσε στην παλάμη από μέσα. Μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας στο Βελεστίνο και από εκεί με ασθενοφόρο στον Βόλο. Στη συνέχεια την πήγαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και μετά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Είχε πρηστεί το χέρι και προχωρούσε προς το σώμα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις