Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Έκλεψε και κατάφερε να πουλήσει 4 μηχανές και 19 ποδήλατα – Οι κινήσεις μετά τα χτυπήματα

Βόλος: Έκλεψε και κατάφερε να πουλήσει 4 μηχανές και 19 ποδήλατα – Οι κινήσεις μετά τα χτυπήματα

Συλλήψεις και αποκαλύψεις για τις αλλεπάλληλες κλοπές, που είχαν τον ίδιο δράστη. Ο Βόλος συζητάει τα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα…

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα για κλοπές τροχοφόρων και 9 ακόμη ατόμων και συγκεκριμένα 5 Ελλήνων, από τους οποίους 4 άνδρες και 1 γυναίκα και 4 αλλοδαπών ανδρών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κλοπή μοτοσικλετών και ποδηλάτων από τον κατηγορούμενο, από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου και τη μετέπειτα διοχέτευσή τους σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην τελευταία περιοχή να κατέχει μία μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, αφαίρεσε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα από το Βόλο.

Ακολούθως, συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης αποδέχτηκε την αφαίρεση ακόμη 3 μοτοσικλετών και 19 ποδηλάτων, υποδεικνύοντάς τα. Όπως προέκυψε, αφαίρεσε τα εν λόγω δίκυκλα κατά το χρονικό διάστημα από 20-11-2017 έως και πρόσφατα από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου, τα οποία στη συνέχεια πούλησε στους 9 κατηγορούμενους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι αφαιρεθείσες μοτοσικλέτες και τα αφαιρεθέντα ποδήλατα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ μέρος αυτών αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις