Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Βόλος: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα αφέθηκε ο 33χρονος που παρέσυρε με τη μηχανή του και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο

Ο Βόλος θρηνεί για το αδικοχαμένο βρέφος, ενώ η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (07.11.23) στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος», όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Καθώς το κοριτσάκι ήταν αβάπτιστο, δεν έγινε κανονική κηδεία, αλλά διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα του.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το thenewspaper.gr, το άτυχο βρέφος κηδεύτηκε με τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο, ενώ οι γονείς της έβαλαν στο τελευταίο της ταξίδι και μία λούτρινη καρδιά.

Υπενθυμίζεται πως η νεκροψία έδειξε πως η μικρή έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, «συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος. Το βρέφος είχε μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του», σημείωσε η κ. Κούση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις