Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βόλος: Ελεύθερος ο 30χρονος φροντιστής που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους

Βόλος: Ελεύθερος ο 30χρονος φροντιστής που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 30χρονος πρώην φροντιστής σε ακαδημία ποδοσφαίρου που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων καθώς έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε ανήλικους ποδοσφαιριστές στο Βόλο

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 30χρονος από το Βόλο πρώην φροντιστής ποδοσφαίρου κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, σε τρεις ανήλικους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένης τοπικής ομάδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον 30χρονο άνδρα επιβλήθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, πέντε περιοριστικοί όροι: Να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση προσέλευσης σε συναντήσεις με ανήλικους, απαγόρευση της επικοινωνίας και ανταλλαγής ηλεκτρονικών μηνυμάτων με ανήλικους και εγγυοδοσία 10.000 €.

Σημειώνεται, πως ο συνήγορος του κατηγορούμενου τόνισε ότι στο κατηγορητήριο υπάρχουν τρεις περιπτώσεις ανήλικων. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι ο 30χρονος ναι μεν ομολόγησε την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο τόνισε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχαν πράξεις παρά μόνο μηνύματα και φωτογραφίες. Συμπλήρωσε, δε, πως ο πελάτης του έχει μετανιώσει και έχει ζητήσει συγνώμη. 

Κατά το δημοσίευμα, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε το γεγονός ότι υπήρξε παιδική πορνογραφία, καθώς υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν γνώριζε ότι τα παιδιά ήταν ανήλικα. Ισχυρίστηκε, δε, ότι υπήρχαν δύο φωτογραφίες μια του ιδίου που εμφανίζεται από τη μέση και πάνω και μια δεύτερη ενός νεαρού από τη μέση και κάτω, που – όπως είπε – δεν ήταν δική του αλλά του την έστειλε ένας ανήλικος.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις