Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Επέλεξε τη λάθος γυναίκα για την απάτη – Ο διάλογος, η επιμονή και η τελική κατάληξη!

Βόλος: Επέλεξε τη λάθος γυναίκα για την απάτη – Ο διάλογος, η επιμονή και η τελική κατάληξη!

Πίστευε πως είχε βρει το κατάλληλο θύμα αλλά έκανε λάθος. Εβδομάδα πληρωμής φόρων η προηγούμενη…

καθώς την Παρασκευή έληγε η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ και η καταβολή της β’ δόσης του φόρου εισοδήματος και οι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία για να δράσουν. 68χρονη Βολιώτισσα κατήγγειλε ότι την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστη γυναίκα χτύπησε το κουδούνι σε 77χρονη συγγενή της και ζήτησε μέσω του θυροτηλεφώνου να της ανοίξει την πόρτα, με τη δικαιολογία ότι η κόρη της ηλικιωμένης χρειαζόταν χρήματα για την εφορία και ότι έστειλε την ίδια να πάρει τα λεφτά, γιατί εκείνη είχε δουλειά και ήταν απασχολημένη.

Ευτυχώς, η ηλικιωμένη γυναίκα αμέσως υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την απρόσκλητη επισκέπτρια. Η κόρη της διαμένει στις Βρυξέλλες. Με έκπληξη διερωτήθηκε: «Μα πως είναι δυνατόν; Η κόρη μου λείπει στο εξωτερικό… Ο γιος μου είναι εδώ!» είπε φωναχτά. Ωστόσο, η θρασύτατη απατεώνισσα αντί να υποχωρήσει και να απομακρυνθεί από την πολυκατοικία συνέχισε να επιμένει. Προσποιούμενη τη φίλη της κόρης της αντέτεινε ότι τότε η κόρη της θα της μιλούσε για τα χρήματα του γιου της και συνέχισε να ζητάει να δει την γυναίκα.

Τελικά, η επικοινωνία διακόπηκε, με την ηλικιωμένη να κλείνει το θυροτηλέφωνο και να διακόπτει έτσι κάθε συνομιλία μαζί της.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις