Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Επίθεση με ψαροντούφεκο στην πεθερά του – Στιγμές πανικού και η μεγάλη αλλαγή 3 χρόνια μετά

Βόλος: Επίθεση με ψαροντούφεκο στην πεθερά του – Στιγμές πανικού και η μεγάλη αλλαγή 3 χρόνια μετά

Ο 40χρονος πήγε στο σπίτι της πεθεράς του, με άγριες διαθέσεις. Όταν εκείνη αρνήθηκε να του ανοίξει, ο ίδιος πήρε από το αυτοκίνητο ένα ψαροντούφεκο και επέστρεψε. Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Οι σχέσεις ενός 40χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του, ήταν στο σημείο μηδέν όταν μια ημέρα αποφάσισε να επισκεφθεί το σπίτι της πεθεράς του για να δει το παιδί του. Εκείνη δεν του το επέτρεψε και ο 40χρονος αποχώρησε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα κρατώντας ένα ψαροντούφεκο.

Μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα την απείλησε να της “ρίξει” και ακολούθησε “πανικός”, με γαμπρό και πεθερά να καταλήγουν στο τμήμα. Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2019 και η πεθερά ζήτησε χθες από το δικαστήριο να μην τιμωρηθεί ο πατέρας του εγγονιού της καθώς οι σχέσεις του πρωην ζευγαριού έχουν εξομαλυνθεί.

Στην απολογία του ο 40χρονος κατηγορούμενος, παραδέχτηκε ότι, επειδή βρέθηκε εν βρασμώ ψυχής, πράγματι επέστρεψε με το ψαροντούφεκο, χωρίς ωστόσο να το έχει οπλίσει ή να κάνει κάποια απειλητική κίνηση σε βάρος των πεθερικών του και το περιστατικό έληξε εκεί.

Όσο για το αν είναι περίεργο που βρέθηκε άμεσα στα χέρια του ένα τέτοιο όπλο, δήλωσε ότι είναι ψαροντουφεκάς και συχνά το άφηνε μέσα στο όχημά του. Την πληροφορία αυτή είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα και η πρώην πεθερά του.

Ο 40χρονος όμως δεν κατάφερε να γλυτώσει την καταδίκη, παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σύμφωνα με το gegonota.news, παραδέχθηκε πως την απείλησε με το ψαροντούφεκο, αλλά ζήτησε συγγνώμη και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις