Τοπικά Νέα

Βόλος: Επιτήδειοι εξαπάτησαν ακόμα έναν ηλικιωμένο!

Θύμα απάτης έπεσε ένας 89χρονος από τον Αλμυρό Βόλου - Οι δράστες έφυγαν με 18.000€...

Δύο άνδρες, με το πρόσχημα ότι ο γιος του, τους χρωστάει χρήματα από δήθεν αγορά αγροκτήματος, τον έπεισαν να τους παραδώσει τμηματικά το ποσό των 18.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, οι επιτήδειοι τον συνόδευσαν σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών σε Αλμυρό και Βόλο, από όπου ο ηλικιωμένος άνδρας έκανε ανάληψη του παραπάνω χρηματικού ποσού, το οποίο παρέδωσε στους άγνωστους δράστες.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα