Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Έτσι πέθανε η 60χρονη κάνοντας αναρρίχηση – Κρεμάστηκε από σκοινιά και πνίγηκε σε λίμνη

Βόλος: Έτσι πέθανε η 60χρονη κάνοντας αναρρίχηση – Κρεμάστηκε από σκοινιά και πνίγηκε σε λίμνη

Φριχτό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 60 ετών κατά τη διάρκεια αναρρίχησης από τη Μακρινίτσα στους πρόποδες του Πηλίου στον Άγιο Ονούφριο στο Βόλο

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, η άτυχη γυναίκα από τον Βόλο κάνοντας καταρρίχηση έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και κατέληξε στους καταρράκτες ρέματος. Λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή.

Ωστόσο, ο θάνατος της ήταν τραγικός, καθώς τα πόδια της μπλέχτηκαν στα σκοινιά με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στον αέρα, ενώ το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό στη μικρή λιμνοδεξαμενή που δημιουργείται από τους καταρράκτες.

Ποια ήταν η 60χρονη 

Θύμα ήταν η 60χρονη Καίτη Καραχάλιου, καθηγήτρια μουσικής και ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα.

Φίλοι, γνωστοί και μαθητές της Καίτης Καραχάλιου στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για τον άδικο χαμό της αγαπημένης τους καθηγήτριας: 

«Αγαπημένη μου, μου λείπεις ήδη. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο άνθρωπος που με συμμάδεψε σε κάθε βήμα της ζωής μου. Ήσουν εκείνη που με καθοδήγησε από παιδάκι 6 ετών ως τώρα σε ανθρώπινο, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Εκείνη που όποτε σε χρειαζόμουν στάθηκες δίπλα ως μέντορας, ως μάνα, ως φίλη. Που πίστεψες σε μένα, που με έσπρωχνες να προχωρω. Ότι έχτισα ως παιδαγωγός βασίστηκε στα δικά σου χνάρια. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ…!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!! Καλό ταξίδι αγαπημένη μου, μοναδική μου..!!!»

«Δεν υπάρχουν λόγια. Πραγματικά. Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος, μία γυναίκα που αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά και μέσα σ’ αυτά ανήκα κι εγώ. Την ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου εμφύσησε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να την ξανά δω όπως είχαμε πει. Καλό ταξίδι, Καίτη».

«Κυρία Καίτη,αγαπημένη μας, ήσουν και θα είσαι για τα παιδιά μου η καλύτερη δασκάλα, εσύ που τους έδωσες τα πιο ωραία μηνύματα, εσύ που τους έμαθες τις πιο ωραίες μουσικές,η μικρή μου Ίριδα μου είπε «μαμά θυμάμαι την κάθε της λέξη». Σε ευχαριστούμε για όλα,θα σε θυμόμαστε πάντα,θα μας λείπεις ,θα σε σκεφτόμαστε….καλό ταξίδι αγαπημένη μας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις