Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Φωνές και παρακάλια σε δωμάτιο ξενοδοχείου – Η νεαρή κατάλαβε αργά που ακριβώς είχε μπλέξει!

Βόλος: Φωνές και παρακάλια σε δωμάτιο ξενοδοχείου – Η νεαρή κατάλαβε αργά που ακριβώς είχε μπλέξει!

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία σε ξενοδοχείο της πόλης. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας…

Ακόμη μία περίπτωση μαστροπείας, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια μια 33χρονη από τη Βραζιλία, απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από άλλες παρόμοιες υποθέσεις που έγιναν γνωστές, το τελευταίο διάστημα.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το κύκλωμα μαστροπείας με πανελλαδική δράση που φέρνει κορίτσια νεαρά από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ιστοσελίδα αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες. Αστυνομικός της Ασφάλειας Βόλου εμφανίστηκε ως πελάτης και έκλεισε ραντεβού με την 33χρονη έναντι 150€.

Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου και όταν ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα και όταν η κοπέλα τα έλαβε προσήχθη στην Αστυνομία. Όταν η 33χρονη διαπίστωσε την ταυτότητα του “πελάτη” άρχισε να τον παρακαλεί να την αφήσει ελεύθερη αλλά μάταια…

Όπως διαπιστώθηκε η νεαρή ήρθε στο Βόλο από την Γερμανία, με διαμεσολαβητή συμπατριώτισσά της γυναίκα, η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Η 33χρονη Βραζιλιάνα βρίσκονταν στην Ελλάδα εδώ και 20 περίπου ημέρες.

Πριν από το Βόλο βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται νόμιμα στη χώρα, ενώ στην κατοχή της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσό ύψους περίπου 1.000 € που είχε από αντίστοιχα ραντεβού και συνευρέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έμενε μέχρι αύριο στο Βόλο και στη συνέχεια θα έφευγε.

Η 33χρονη προσήχθη, καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις