Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Φυλάκισε και βασάνιζε τη μάνα του επί δύο 24ωρα – Απειλές, ύβρεις και απανωτά χτυπήματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι διαφορές για τα περιουσιακά έφεραν ένα απίθανο επεισόδιο. Οι αποκαλύψεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Δεν άφηνε τη μητέρα του να φύγει από το σπίτι επί δύο μέρες και τη χτυπούσε, με αποτέλεσμα εκείνη να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δράστης ένας 52χρονος Λαρισαίος, πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών, που κάθισε χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου κατηγορούμενος για παράνομη κατακράτηση, βαριές σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 27 και 28 Μάιου του 2014 κατακρατούσε παράνομα τη μητέρα του, στο σπίτι και τη χτυπούσε συνεχώς για οικογενειακή διαφορά που είχαν.

Επίσης, μετά από ένα μήνα τηλεφώνησε στις αδερφές του και τις απείλησε ότι θα τις σκοτώσει μαζί με τις οικογένειές τους. Ωστόσο, απολογούμενος στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος δεν παραδέχτηκε τις αποδιδόμενες πράξεις. Για τον τραυματισμό της μητέρας του είπε ότι εκείνος της έριξε μόνο μία γροθιά και στη συνέχεια περίμενε να συνέλθει.

Το Κακουργιοδικείο δεν έκανε δεκτό τους ισχυρισμούς του και καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική κάθειρξη 5 ετών και 10 μηνών. Του αναγνώρισε το δικαίωμα άσκησης έφεσης υπό τους όρους ότι θα παρουσιάζεται ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε