Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βόλος: Η ανατριχιαστική σύμπτωση πίσω από τον θάνατο 26χρονου οδηγού σε τροχαίο

Βόλος: Η ανατριχιαστική σύμπτωση πίσω από τον θάνατο 26χρονου οδηγού σε τροχαίο

Ο Βόλος στο επίκεντρο για ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα με θύμα και πάλι ένα νέο παιδί. Έναν 26χρονο οδηγό που σκοτώθηκε με τη μηχανή του…

Ο Βόλος βλέπει τη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς μέσα στο 2024. Σε τροχαίο δυστύχημα, σκοτώθηκε ένας 26χρονος οδηγός με τη μηχανή του. Ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί όπως λένε φίλοι, συγγενείς και γείτονες του θύματος. Με μια ολόκληρη γειτονιά να έχει βυθιστεί στο πένθος και τους γονείς του αδικοχαμένου νεαρού να παραμένουν απαρηγόρητοι. Στην ίδια γειτονιά, μένουν και οι γονείς του βρέφους που έχασε τη ζωή του στην οδό Ιάσονος, σε ένα άλλο φοβερό τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα.

Μία τραγική σύμπτωση κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 26χρονου Σέρτζο, ο οποίος σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στον επαρχιακό δρόμο Σέσκλου – Βόλου. Στη γειτονιά που διέμενε ο νεαρός και η μητέρα του, δε μπορούν να πιστέψουν ότι ο άτυχος νεαρός δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους. Όλοι τον περιγράφουν σαν ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί.

Μόλις πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση του θανάτου του, «πάγωσαν». Ο λόγος είναι ότι τον παρασμένο Νοέμβριο, η ίδια ακριβώς γειτονιά βυθίστηκε στο πένθος, καθώς εκεί διαμένουν οι γονείς του βρέφους που έχασε τη ζωή του στην οδό Ιάσονος, σε ένα άλλο φοβερό τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα.

Η απόσταση που χωρίζει τα δύο σπίτια δεν είναι μεγαλύτερη των 20 μέτρων και οι γείτονες δε μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε λίγους μήνες γίνονται μάρτυρες ακόμα μίας τραγικής απώλειας.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, εντός της ημέρας η σορός του θύματος θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία και νεκροτομή, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να γίνει η κηδεία του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις