Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έλυσε το μυστήριο της άγριας ληστείας σε βάρος ντελιβερά

Βόλος: Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έλυσε το μυστήριο της άγριας ληστείας σε βάρος ντελιβερά

O ντελιβεράς πήγε την παραγγελία στο σπίτι αλλά εκεί αντί για χρήματα, ο πελάτης έβγαλε μαχαίρι. Η αστυνομική έρευνα απέδωσε καρπούς και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο γρίφος λύθηκε…

Στα χέρια της Αστυνομίας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Ρομά, που στις 22 Μαρτίου όχι μόνο δεν κατέβαλε το αντίτιμο σε ντελιβερά για την παραγγελία πίτσας, αλλά με περίσσιο θράσος τον απείλησε με όπλο. Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από την Αστυνομία στη Βέροια την περασμένη Παρασκευή και συνελήφθη, προκειμένου να οδηγηθεί στον ανακριτή Βόλου και να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο 19χρονος κρατείται μετά ένταλμα που εκδόθηκε από τον ανακριτή Βόλου για ληστεία. Αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή την Πέμπτη. Η εξιχνίαση της ληστείας έγινε στις 29 Μαρτίου μετά από ενδελεχή έρευνα της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία είχε κινητοποιηθεί αστραπιαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του νεαρού Ρομά. Ο ίδιος πάντως, φέρεται να αρνείται την αποδιδόμενη πράξη και να ισχυρίζεται ότι δεν είναι εκείνος ο δράστης. Επισημαίνεται ότι είναι κάτοικος Αλιβερίου. Στη Βέροια, όπου συνελήφθη, είχε ταξιδέψει για οικογενειακούς λόγους.

Ο διανομέας που είχε πέσει θύμα του είχε μιλήσει στην εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, δηλώνοντας σοκαρισμένος. «Εκείνη την ώρα ένιωσα αμηχανία. Πάγωσα. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο. Τέτοια ακούμε μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι πρωτόγνωρο για τον Βόλο», είχε αναφέρει περιγράφοντας τα συναισθήματά του.

«Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Σηκώθηκα και έφυγα. Επέδειξα ψυχραιμία. Εχω εμπειρία γιατί δουλεύω χρόνια στον χώρο και έχω δουλέψει και νύχτα. Μπορώ να αντεπεξέρχομαι σε δύσκολες καταστάσεις. Αλλά αν στη θέση μου ήταν ένας νεότερος; Τι θα γινόταν; Τόσα χρόνια στη νύχτα και δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο», είχε πει μεταξύ άλλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις